De Hel van Petten 2012

Rabobank sponsort lokale wielerrondes

Rabobank sponsort lokale wielerrondes…

Rabobank Schagen-Wieringerland is voor 3 jaar een sponsorovereenkomst aangegaan met vier lokale wielerrondes. Dit geeft de wielerevenementen in Schagen, Petten, ’t Zand en Wieringen voor de komende jaren een stukje zekerheid. Alle partijen zijn enthousiast over de overeenkomst.
Afgelopen week ondertekenden Arno Mulder en Gosse Hofstra van Rabobank Schagen-Wieringerland de overeenkomsten met de vertegenwordigers van de Stichting Promotie Criterium Wielrennen Schagen, Wielercomité Petten, Wielercomité ’t Zand en de Stichting Vikingsport Wieringen.

Trots Arno Mulder, directeur Bedrijven: ‘Wij zijn trots op de samenwerking met de wielerrondes. Op deze manier tonen wij graag onze betrokkenheid bij de lokale wielersport.’