De Hel van Petten 2012

Gratis transponder van de organisatie verplicht, eigen transponder thuis laten…

Gratis transponder van de organisatie verplicht, eigen transponder thuis laten…

Om een zo betrouwbaar mogelijke uitslag te garanderen worden ook dit jaar transponders voor de tijdwaarneming door de organisatie (gratis) verstrekt, deze worden vrijdag voor aanvang van de tijdrit (bij het afhalen van uw rugnummers) door iemand van de organisatie op uw fiets aangebracht. u dient er zelf zorg voor te dragen dat deze transponder het gehele weekeinde op uw fiets aanwezig is tijdens de wedstrijden en tevens dient u er zelf voor te zorgen dat bij uitval/opgave of zondag na de finish de transponder weer wordt ingeleverd bij de organisatie. Ook wordt elke deelnemer gevraagd te tekenen voor de bruikleen van deze transponder bij het afhalen van uw rugnummers dit kan enige vertraging beteken dus kom op tijd. Ondanks dat veel renners mogelijk zelf in het bezit zijn van een transponder vraagt de organisatie om deze thuis te laten om verwarring bij onze tijdwaarneming te voorkomen.