De Hel van Petten 2016

Persbericht 2016

Op 20-21-22 mei wordt voor de 25e maal de Hel van Petten georganiseerd. Het dorp Petten heeft een grote metamorfose ondergaan, hierdoor moest de organisatie lang wachten met het definitief bekend maken van het parkoers.

Er is in samenwerking met het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier besloten, dat de tijdrit van vrijdag op het nieuwe fietspad door de nieuwe duinen mag worden verreden. Hierdoor wordt de afstand van de tijdrit verlengd van 9,7 naar 10,6 km.

Ook op zaterdag en zondag zijn er aanpassingen, maar de afstanden blijven gelijk. Zo is de finish enkele meters opgeschoven en zijn door de nieuwe bestrating de bochten ruimer.

De jeugd t/m 15 jaar rijdt zoals altijd op zondag en de deelname is geheel gratis. Er wordt gestart in verschillende leeftijdsklasse en deelname is vanaf elke leeftijd mogelijk. Graag even van te voren inschrijven op: http://www.dehelvanpetten.nl Op deze site is ook meer info aanwezig en de inschrijving is inmiddels geopend.