De Hel van Petten 2016

Tijdrit

Vrijdag vanaf 18.30 uur en tijdens de proloog kun je het rugnummer en eventueel gehuurde transponder afhalen op de parkeerplaats voor Camping ‘Corfwater’ vlak bij ‘start/finish’ van de Tijdrit.

Je hoeft dus niet om 19.00 uur je rugnummer te hebben afgehaald je doet dit waneer dat jou uitkomt afhankelijk van je starttijd. Zorg wel dat je optijd bij de start bent want je tijd gaat lopen op het moment dat had moeten starten. De eerste renner gaat om 19:00 van start, elke minuut start een volgende renner. Het parcours loopt tot Camperduin waar een keerpunt is gecrëerd waarna de zelfde weg terug gereden moet worden. Let dus goed op uw tegenliggers. Het voetpad (op de heenweg naar Camperduin links van het fietspad, terug rechts) mag niet worden gebruikt deze is voor hulpdiensten van de organisatie. Als je een speciale tijdritfiets hebt, zorg dan dat je transponder daar op gemonteerd zit! en zorg dat deze zaterdag weer op je gewone fiets zit.Tijdrit Vrijdag vanaf 18.30 uur en tijdens de proloog kun je het rugnummer en eventueel gehuurde transponder afhalen op de parkeerplaats voor Camping ‘Corfwater’ vlak bij ‘start/finish’ van de Tijdrit.

Je hoeft dus niet om 19.00 uur je rugnummer te hebben afgehaald je doet dit waneer dat jou uitkomt afhankelijk van je starttijd. Zorg wel dat je optijd bij de start bent want je tijd gaat lopen op het moment dat had moeten starten. De eerste renner gaat om 19:00 van start, elke minuut start een volgende renner. Het parcours loopt tot Camperduin waar een keerpunt is gecrëerd waarna de zelfde weg terug gereden moet worden. Let dus goed op uw tegenliggers. Het voetpad (op de heenweg naar Camperduin links van het fietspad, terug rechts) mag niet worden gebruikt deze is voor hulpdiensten van de organisatie.

Als je een speciale tijdritfiets hebt, zorg dan dat je transponder daar op gemonteerd zit! en zorg dat deze zaterdag weer op je gewone fiets zit.