De Hel van Petten 2014

Start van de omloop op zaterdag om 17:45 uur

In goed overleg met de Karavaan is besloten om ook op zaterdag de start van de omloop met een kwartier te vervroegen, om zo min mogelijk last van elkaar te hebben. Start van de tijdrit 15 minuten vervroegd i.v.m. de voorstelling ‘Prins te paard’ van de Karavaan in Petten.

Om te voorkomen dat de auto’s van de toeschouwers van de Karavaan voorstelling ‘DIJK-IN Prins te paard’ en deelnemers aan de tijdrit elkaar gaan tegenkomen op het parcours langs de Hondsbosche zeewering, is er voor gekozen om de start van onze tijdrit te vervroegen met 15 minuten. De eerste renner zal vrijdag om 18:45 uur van start gaan waarna er elke minuut een renner zal vertrekken voor zijn tijdrit van bijna 10 km langs de Hondsbosche zeewering.

Vanaf donderdagavond staat de startlijst online en kun je zien hoe laat je vrijdag aan de start wordt verwacht. Kun je niet vroeg of juist niet laat starten laat het dan even weten dan kunnen misschien nog rekening mee houden bij het maken van de startlijst van de tijdrit. Zorg dat je op tijd aan de start staat en als je met een speciale tijdritfiets aan de start staat zorg dan wel dat je transponder op die fiets zit en zorg dat deze zaterdag weer op je ‘normale’ fiets zit.

Heb je geen eigen transponder of ben je hem toch vergeten dan kun je deze tegen betaling van € 10,- voor 3 dagen in bruikleen krijgen van de organisatie. (gepast betalen a.u.b.)